Dansk Finansservice
 

Læserne har ordet

Klik her, og prøv 'DF Danske Aktier' gratis i tre måneder. Få porteføljeopdateringer og aktietips, der virker!

Citater, der er kopieret direkte fra vores læserundersøgelser

Flemming D. Rasmussen

”Jeg tjekker kun mine investeringskonti den sidste dag i måneden efter lukketid, medmindre der skal handles.
Det giver en rolig nattesøvn, og jeg er helt sikkert med i mange år endnu :-) ”
Mvh. Flemming Deenanath Rasmussen, 22. december 2018

Mikael

”Dansk Finansservice har leveret høj og stabil indtjening gennem længere tid, og formår at sælge når kriser nærmer sig.
Jeg bliver hængende hos Dansk Finansservice.”
Venlig hilsen Mikael, marts 2018.

Ole H.

”Hej Jesper, jeg synes det er meget nemt at bruge nyhedsbrevet Dansk Finansservice Danske Aktier, da det er rene ord for pengene uden vrøvl. Og jeg har siden 2015 investeret halvdelen af min portefølje i de samme aktier som i DF Danske aktier. Det har jeg været ret tilfreds med. For den del af porteføljen steg i 2015 med over 40 procent, mens der i 2016 var et lille minus på ca. fire procent. I 2017 steg den lidt over 20 procent. Og 2018 er godt begyndt med et plus på over 12 procent. Jeg er godt tilfreds.”

Med venlig hilsen, Ole H.

Læser, der vil være anonym

”Relevant, aktuelt og velfunderet information om trends på aktiemarkedet og enkeltaktier, præsenteret på en overskuelig måde.”

Jørgen

”Hej Jesper

Jeg bruger en følger-strategi, dvs. at jeg kopierer DF porteføljen. 95 procent af familiens formue ligger i DF porteføljen. Endda med lidt gearing, idet vi har lånt i huset til 1,5 procent som også er placeret i aktier. Med at afkast over 20 procent i 2017 (og gode historiske resultater) er vi yderst tilfredse med at bruge DF porteføljen. Den er let at følge, der er få handler og kun en gang om måneden med månedsbrevet. Endvidere er risikoen mindre en markedet som helhed, så vi er trygge ved porteføljen. Jeg synes, det er spændende, at handle på de finansielle markeder, så med de sidste fem procent af formuen forsøger jeg selv at slå markedet - med vekslende held.”

Venlig hilsen, Jørgen

Læser, der vil være anonym

”Et aktienyhedsbrev der beskriver investering på en enkel måde i et overskueligt antal aktier og ud fra gennemprøvede modeller der beviseligt på sigt slår markedet stort. Et super værktøj der yder hjælp til selvhjælp”

Læser, der vil være anonym

”Jeg abonnerer på nyhedsbrevet da jeg her igennem får en effektiv metode til at udvælge danske aktier. Nyhedsbrevet giver også et godt overblik over de faser de forskellige markeder befinder sig i. Jeg kan også godt lide dine kommentarer vedrørende enkelt-aktier, mulige købskandidater samt når du laver en analyse og kommer frem til en fair værdi på en aktie.
Men det som er afgørende for mit valg af nyhedsbrevet er de fine afkastresultater og at det er nemt at gå til. Nyhedsbrevet giver også en strategi i form at man tager op sine aktier til revision en gang per måned. Herved undgår man at handle for meget plus der bliver valgt aktier på en objektiv måde uden for mange følelser.”

Læser, der vil være anonym

”Det er hverken for kort eller langt, hvis information er nyttig, hvilket jeg oplever nyhedsbrevet er og ser frem til modtagelse hver måned!”

Willy Retvig

”Hej Jesper, jeg vil gerne fortælle lidt om, hvad jeg bruger nyhedsbrevet til og hvad jeg har fået ud af det.

Jeg bruger nyhedsbrevet som inspiration og til en slags sparring. Når du går ind i eller ud af en aktie, bruger jeg det som anledning til en kritisk gennemgang af min egen vurdering af den pågældende aktie. Det fører ofte til, men ikke altid, at jeg gør det samme som dig omend ikke altid i samme omfang. Når jeg overvejer at reducere eller gå ud af en aktie, du er i, eller gå ind i en aktie, du ikke er i, så skal min analyse og vurdering give ekstra gode begrundelser for at gøre det. Det sker, men ikke ofte.
Jeg ved ikke, hvordan det har påvirket min porteføljes afkast, men min portefølje indeholder i dag flere forskellige aktier i flere forskellige sektorer end tidligere og det er min vurdering, at jeg dermed har fået en meget mere robust portefølje.

Det andet jeg bruger er din vurdering af aktiemarkedet og den økonomiske situation, som typisk også afspejles i investeringsgraden. Din analyse og vurdering på dette område har uden tvivl givet mig et større afkast, fordi jeg er blevet i aktier i et større omfang end jeg ellers ville have gjort. Endvidere har dine analyser betydet, at jeg tager det meget mere roligt nu, når det går ned, end jeg tidligere gjorde og det er faktisk også en hel del værd.
Den vigtigste test af dine vurderinger på dette område, har der (heldigvis) ikke været brug for i den periode, jeg har læst nyhedsbrevet. Jeg tænker her på den situation, hvor det gælder om at komme ud af aktier hurtigst muligt.
Du er velkommen til at citere ovenstående.”

Venlig hilsen, Willy Retvig

Læser, der vil være anonym

”Nyhedsbrevet bruges som sparring og holde op i mod mine egne valg af aktier. Jeg bruger ikke selv teknisk analyse, men finder teknisk analyse spændende til at finde trenden i de aktier som jeg selv vurdere / analysere vil give et rimeligt afkast.”

Læser, der vil være anonym

”egentlig ikke så mange forslag. Måske lidt begrundelse for valg af aktier, ud over at de er gået i køb. Ofte ligger mange flere aktier i køb end dem der indgår i porteføljerne.”

Henrik Rokkedal Jensen

”Jeg glæder mig hver måned til at modtage nyhedsbrevet fra Dansk Finansservice ApS. Det giver en et 'lille' helikopterblik over den globale økonomiske situation samt hvilke nøgletal fra USA der understøtter Dansk Finansservices bevægelser på aktiemarkedet. Det er altid interessant at kigge på deres portefølje. Nogle af dem har jeg selv, så det er et spejl af ens investeringer.
Disse supplerer jeg selv med aktier fra Norden og Tyskland. De er ligeledes nemme at følge rent nyhedsmæssigt og tidsmæssigt.
Ved seneste korrektion i oktober 2014 fulgte jeg helt og holdent anbefalingen fra Dansk Finansservice 100 pct. De var af den overbevisning at det var af psykologisk karakter. Det holdt hårdt og nerverne var på højkant, men det var rigtigt set af Dansk Finansservice.
Deres signalliste ser jeg også frem til. Signallisten følges mere eller mindre slavisk af de C20 Cap-aktier jeg måtte have i mine depoter eller de overvejelser jeg selv gør med disse selskaber.
Personligt er jeg selv privatinvestor med en amatør baggrund så det er vigtigt at dem med indsigt i markedet er tillidsskabende og veldokumenterede i deres betragtninger Den evne har Dansk Finansservice!!”

Med venlig hilsen, Henrik Rokkedal Jensen, Mobil 29646123

Henrik Vind Frimurer

”Om Dansk Finansservices nyhedsbrev:
For aktieinteresserede, der gerne vil handle deres porteføljer selv, er Dansk Finansservices nyhedsbrev det perfekte værktøj.
For mig har nyhedsbrevet gennem de sidste år være månedens referenceliste for de danske aktier. Alle aktiehandler, de aktuelle investeringspositioner og de procentuelle afkast fremgår tydeligt og transparent. Dette gælder ligeledes ekstraafkastet i forhold til Indeks, hvilket er dokumenteret tilbage fra 2003.
Nyhedsbrevet skal til at koste penge, og det naturlige spørgsmål melder sig: Er jeg villig til at betale?

Min interesse for aktier startede som en hobby, men er i dag en indtægtskilde for hele familien, som har aktier i frie midler, pension og børneopsparing. Dette har givet et naturligt og nødvendigt fokus på portefølje-afkast frem for enkeltstående aktie handler. Jeg kender derfor min egen Performance i de danske aktier fra de sidste par år, og kan lave en helt konkret sammenligning med Dansk Finansservice.

Et fuldstændigt uddybende svar på ovenstående spørgsmål vil dog afsløre min kyndighed ud i aktiehandel, og dette er en privat sag. Derfor er mit svar indirekte: Nyhedsbrevet er min facitliste, fordi jeg skal maksimere min indtjening!

Med venlig hilsen, Henrik Vind Frimurer, Mobil 4041 3889.

Flemming D. Rasmussen

”Hej Jesper

Jeg må sige, at uden nyhedsbrevet havde jeg været på herrens mark. Det er dejligt nemt at følge. Synes nu også det var det da vi havde to porteføljer. Tidligere investerede jeg selv, men med den lille viden jeg har om emnet kørte min portefølje ofte sidelæns eller nedad. Det er vendt efter jeg er begyndt at bruge dit nyhedsbrev. Jeg føler mig fuldstændig i trygge hænder, og kan også se hen over de sidste år, hvordan min portefølje har fået kurs opad.
Jeg har lært lidt om analyse hos Dansk Aktionærforening, men der er, som vi alle ved, langt fra et lille kursus, og så til at være ekspert i tingene.
Jeg tror aldrig jeg stopper hos Dansk Finansservice, for det giver mig en ro, at jeg ikke selv skal tænke så meget. Måske det går lidt ned ind i mellem, men det kommer op igen, og på den lange bane giver det mig gevinst.
Håber på, at du Jesper, bliver ved i rigtig mange år endnu.”

Mvh. Flemming Deenanath Rasmussen Til toppen af siden
Aktieanalyser mv. på dette website må ikke opfattes som investeringsrådgivning eller en opfordring/anbefaling til at handle værdipapirer. Et forsøg på at imitere porteføljer mv. sker på eget ansvar. Aktieinvestering kan medføre permanent tab af kapital.