Dansk Finansservice
 

Læserne har ordet

Klik her, og prøv 'DF Danske Aktier' gratis i tre måneder. Få porteføljeopdateringer og aktietips, der virker!

Citater, der er kopieret direkte fra vores læserundersøgelser

”Relevant, aktuelt og velfunderet information om trends på aktiemarkedet og enkeltaktier, præsenteret på en overskuelig måde.”

”Hej Jesper
Jeg synes det er meget nemt at bruge nyhedsbrevet Dansk Finansservice Danske Aktier, da det er rene ord for pengene uden vrøvl. Og jeg har siden 2015 investeret halvdelen af min portefølje i de samme aktier som i DF Danske aktier. Det har jeg været ret tilfreds med. For den del af porteføljen steg i 2015 med over 40 procent, mens der i 2016 var et lille minus på ca. fire procent, og i 2017 er den steget langt mere end aktiemarkedets stigning. Jeg er godt tilfreds.
Med venlig hilsen, Ole H.”

”Et aktienyhedsbrev der beskriver investering på en enkel måde i et overskueligt antal aktier og ud fra gennemprøvede modeller der beviseligt på sigt slår markedet stort. Et super værktøj der yder hjælp til selvhjælp”

”Det er hverken for kort eller langt, hvis information er nyttig, hvilket jeg oplever nyhedsbrevet er og ser frem til modtagelse hver måned!”

”Nyhedsbrevet bruges som sparring og holde op i mod mine egne valg af aktier. Jeg bruger ikke selv teknisk analyse, men finder teknisk analyse spændende til at finde trenden i de aktier som jeg selv vurdere / analysere vil give et rimeligt afkast.”

”egentlig ikke så mange forslag. Måske lidt begrundelse for valg af aktier, ud over at de er gået i køb. Ofte ligger mange flere aktier i køb end dem der indgår i porteføljerne.”

”Jeg glæder mig hver måned til at modtage nyhedsbrevet fra Dansk Finansservice ApS. Det giver en et 'lille' helikopterblik over den globale økonomiske situation samt hvilke nøgletal fra USA der understøtter Dansk Finansservices bevægelser på aktiemarkedet. Det er altid interessant at kigge på deres portefølje. Nogle af dem har jeg selv, så det er et spejl af ens investeringer.
Disse supplerer jeg selv med aktier fra Norden og Tyskland. De er ligeledes nemme at følge rent nyhedsmæssigt og tidsmæssigt.
Ved seneste korrektion i oktober 2014 fulgte jeg helt og holdent anbefalingen fra Dansk Finansservice 100 pct. De var af den overbevisning at det var af psykologisk karakter. Det holdt hårdt og nerverne var på højkant, men det var rigtigt set af Dansk Finansservice.
Deres signalliste ser jeg også frem til. Signallisten følges mere eller mindre slavisk af de C20 Cap-aktier jeg måtte have i mine depoter eller de overvejelser jeg selv gør med disse selskaber.
Personligt er jeg selv privatinvestor med en amatør baggrund så det er vigtigt at dem med indsigt i markedet er tillidsskabende og veldokumenterede i deres betragtninger Den evne har Dansk Finansservice!!”

Med venlig hilsen, Henrik Rokkedal Jensen, Mobil 29646123

”Om Dansk Finansservices nyhedsbrev:
For aktieinteresserede, der gerne vil handle deres porteføljer selv, er Dansk Finansservices nyhedsbrev det perfekte værktøj.
For mig har nyhedsbrevet gennem de sidste år være månedens referenceliste for de danske aktier. Alle aktiehandler, de aktuelle investeringspositioner og de procentuelle afkast fremgår tydeligt og transparent. Dette gælder ligeledes ekstraafkastet i forhold til Indeks, hvilket er dokumenteret tilbage fra 2003.
Nyhedsbrevet skal til at koste penge, og det naturlige spørgsmål melder sig: Er jeg villig til at betale?

Min interesse for aktier startede som en hobby, men er i dag en indtægtskilde for hele familien, som har aktier i frie midler, pension og børneopsparing. Dette har givet et naturligt og nødvendigt fokus på portefølje-afkast frem for enkeltstående aktie handler. Jeg kender derfor min egen Performance i de danske aktier fra de sidste par år, og kan lave en helt konkret sammenligning med Dansk Finansservice.

Et fuldstændigt uddybende svar på ovenstående spørgsmål vil dog afsløre min kyndighed ud i aktiehandel, og dette er en privat sag. Derfor er mit svar indirekte: Nyhedsbrevet er min facitliste, fordi jeg skal maksimere min indtjening!

Med venlig hilsen, Henrik Vind Frimurer, Mobil 4041 3889.

Til toppen af siden
Aktieanalyser mv. på dette website må ikke opfattes som investeringsrådgivning eller en opfordring/anbefaling til at handle værdipapirer. Et forsøg på at imitere porteføljer mv. sker på eget ansvar. Aktieinvestering kan medføre permanent tab af kapital.